nieuws

Sleegers komt met T-rib

Slagersnieuws

HAPERT – Vleesbedrijf Sleegers Quality Meat Products heeft een nieuw soort sparerib ontwikkeld, de T-rib. ‘Omdat wij veel verzoeken krijgen om spareribs met meer vlees op de botten.

Sleegers komt met T-rib

HAPERT – Vleesbedrijf Sleegers Quality Meat Products heeft een nieuw soort sparerib ontwikkeld, de T-rib. ‘Omdat wij veel verzoeken krijgen om spareribs met meer vlees op de botten.’

De T-Ribs worden gemaakt van het staartbeen van het varken, met veel hamvlees, aldus Sleegers tegenover Meatandmeal.nl. Het vleesproduct is geschikt om te serveren als maaltijdcomponent, (kluiven), maar ook voor op de barbecue is het product geschikt. De T-Ribs kunnen daarnaast in de magnetron en in de oven. Sleegers Quality Meat Products is een vleeswarenproducent die voornamelijk grondstoffen uit diervriendelijke houderijsystemen gebruikt.

Sleegers Quality Meat Products belangrijkste klantgroepen zijn grootwinkelbedrijven, voorsnijbedrijven, grootverbruikers en groothandel. Het eindproduct wordt geleverd aan zelfstandige slagers en supermarkten, grootwinkelbedrijven, horeca en instellingen.

 

Reageer op dit artikel