nieuws

Slavakto zelfstandig verder

Slagersnieuws

UTRECHT – Het bestuur van Stichting Slavakto heeft besloten zelfstandig verder te gaan. Dat betekent dat ze zich terugtrekt uit de Food Week.

Slavakto zelfstandig verder

UTRECHT – Het bestuur van Stichting Slavakto heeft besloten zelfstandig verder te gaan. Dat betekent dat ze zich terugtrekt uit de Food Week.

De Food Week bestond uit de drie beurzen Vers, Slavakto en ROKA. De overeenkomst tussen Stichting Slavakto en beursorganisatie VNU Exhibitions liep na de Food Week van 2007 af. Het Slavaktobestuur heeft zich daarna beraden op de continuïteit van de Slavakto als evenement voor de totale vleessector.

De verbinding met andere happenings werd als remmend ervaren. Er is daarom gekozen om zelfstandig verder te gaan. Daarna is een programma van eisen opgesteld, dat bijvoorbeeld uitbundige vakwedstrijden, een even enthousiaste presentatie en diverse andere activiteiten bevat. Dat programma is voorgelegd aan drie geïnteresseerde organisatiebureaus.

Het is nog niet bekend waar en wanneer de Slavakto in 2009 wordt gehouden.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel