nieuws

Slavakto gewaardeerd met 7,6

Slagersnieuws

UTRECHT – Uit een op de beursvloer gehouden enquête is gebleken dat 95% van de bezoekers zich thuis voelde op de Slavakto.

Slavakto gewaardeerd met 7,6

UTRECHT – Uit een op de beursvloer gehouden enquête is gebleken dat 95% van de bezoekers zich thuis voelde op de Slavakto.

De Slavakto is gehouden van maandag 28 september tot en met woensdag 30 september in Jaarbeurs Utrecht. Veel bezoekers – om precies te zijn 76% van de ondervraagden – zijn vol inspiratie naar huis gegaan. Ook voor medewerkers van slagerijen is de Slavakto bijzonder interessant, zo oordeelde 82% van hen. De Slavakto is door de bezoekers gewaardeerd met het rapportcijfer 7,6. Het gros van hen, 88% van de ondervraagden, heeft de Slavakto in één dag bezocht. Een overgrote meerderheid, 94% van de ondervraagden, was tevreden over de openingstijden.

Ambachtsplein

Het Slavaktoplein is door 91% van de bezoekers bezocht. Dit plein voldeed volgens 91% van hen aan de verwachtingen. Het Ambachtsplein is door 69% van de ondervraagden bezocht. Bij 76% van hen voldeed ook dit plein aan de verwachtingen. Het Food Match Point Paviljoen (FMPP), opgezet als ontmoetingsplek voor industriegerelateerde bedrijven en mensen, kende een VIP-uitnodigingenbeleid en werd door 52% van de ondervraagden bezocht. Bij 69% van hen voldeed het FMPP aan de verwachtingen.
 

Tenslotte is gevraagd naar de branche, waarin men werkzaam is. Zo vertegenwoordigde 53% van de ondervraagden de slagerij; 11% was toeleverancier; 4% werkzaam in de retail en 4% poelier. Deze editie van Slavakto is bezocht door zo’n 15.000 mensen.

Meer berichten over Slavakto
 

Reageer op dit artikel