nieuws

Slavakto en VAS tekenen overeenkomst

Slagersnieuws

LEUSDEN – De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) en Stichting Slavakto zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Dit is bekrachtigd in de vorm van een overeenkomst.

Slavakto en VAS tekenen overeenkomst
Vlnr: John Bakker (VAS),Gilles van Dalen (Slavakto), Sjaak van der Werff (VAS) en Ruud Bakker(Slavakto).

LEUSDEN – De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) en Stichting Slavakto zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Dit is bekrachtigd in de vorm van een overeenkomst.

De beurs en vakwedstrijden van de VAS-edities 2010 en 2011 worden gezamenlijk georganiseerd. De Slavakto neemt de presentatie van de vakwedstrijden, de verkoop van expositieruimte en de bezoekerswerving voor haar rekening. De organisatie van de vakwedstrijden is de verantwoordelijkheid van de VAS.

Slagerij van het Jaar

Verder is de intentie uitgesproken om de finale-avond van de verkiezing Slagerij van het Jaar, georganiseerd door Vleesmagazine, tijdens de VAS-beurs te laten plaatsvinden. VAS-voorzitter Sjaak van der Werff onderstreept het belang van een goede invulling van de beurs voor de gehele branche. ‘Op deze manier blijft de VAS-beurs ook echt VAS. Een mooie slagersbeurs doorspekt met Amsterdamse gezelligheid.’

De naamgeving Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) is volgens de organisatie ingeruild voor de meer tot de verbeelding sprekende VAS-beurs. Editie 2010 vindt plaats op 1 en 2 november in de Amsterdamse Borchlandhal. Veel exposanten hebben al interesse getoond.

Lees ook:
VAS en Slavakto slaan handen ineen (15 december 2009)
Rien Bezooijen winnaar Slagerij van het Jaar 2009 (29 september 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Slavakto

 

 

Reageer op dit artikel