nieuws

Slavakto decor voor veel prijsuitreikingen

Slagersnieuws

UTRECHT – Van Gouden Slagersring en Chris Keijzer Bokaal tot Slagerij van het Jaar en vakwedstrijden. De Slavakto vormt van 28 tot en met 30 september het decor voor veel prijsuitreikingen.

Slavakto decor voor veel prijsuitreikingen

UTRECHT – Van Gouden Slagersring en Chris Keijzer Bokaal tot Slagerij van het Jaar en vakwedstrijden. De Slavakto vormt van 28 tot en met 30 september het decor voor veel prijsuitreikingen.

Op maandag 28 september – tijdens de officiële opening – wordt de Gouden Slagersring uitgereikt. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door De Broederschap van de Gouden Slagersring samen met het vakblad Slagerswereld.nl. De verkiezing Slagerij van het Jaar gaat de laatste fase in. De ontknoping volgt op dinsdagavond 29 september op het Slavaktoplein. Meer informatie over beide wedstrijden op www.slagerswereld.nl. Over de strijd om de Chris Keijzer Bokaal kan verwezen worden naar www.slavakto.nl. Daar is ook het reglement te vinden.

Young butchers
De aanwezigheid van diverse ‘young butchers’ geeft de Slavakto wat internationale allure. De gelijknamige competitie wordt dit jaar door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) georganiseerd. De uitvoering van de wedstrijd vindt plaats op een SVO-locatie. Vervolgens worden alle ingezonden wedstrijdproducten naar Utrecht gebracht. Op het Slavaktoplein wordt een speciale toonbank ingericht met de fraaie producten. Aansluitend vindt hier ook de prijsuitreiking plaats.

Inmiddels zijn ook de slagersorganisaties uit omliggende landen over de vakwedstrijden geïnformeerd. Er zijn producten onderweg uit Duitsland en België. Van 28 tot en met 30 september vindt de Slavakto plaats in Hal 1 in de Jaarbeurs Utrecht. Aanmelden kan via www.slavakto.nl (Slavakto member). Na deze voorregistratie ontvangt u uw badge(s) tijdig op het door u gewenste adres. Via een speciale balie passeert u snel de entree. Overigens bezoekt u met deze badge ook de beurzen ROKA en VERS.

 

Reageer op dit artikel