nieuws

Slagerswereld.nl heet nu: Vleesmagazine

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Slagerswereld.nl heet met ingang van heden Vleesmagazine. Het vakblad voor de slagers is samengegaan met Meat & Meal en is nu één blad voor de totale vleessector geworden.

Slagerswereld.nl heet nu: Vleesmagazine

DOETINCHEM – Slagerswereld.nl heet met ingang van heden Vleesmagazine. Het vakblad voor de slagers is samengegaan met Meat & Meal en is nu één blad voor de totale vleessector geworden.

De twee vakbladen Slagerswereld.nl (ambacht) en Meat & Meal (industrie) zijn nauw verbonden aan elkaar. Zo nauw dat de twee vertrouwde titels zijn opgaan in één nieuwe titel Vleesmagazine: Hét vakblad voor de totale vleessector, van slachter tot slager.

Er is, zo blijkt, veel overlap wat betreft het nieuws en de artikelen. Dat hebben we nu gebundeld in een nieuw vakblad, website en de online nieuwsbrief.

Vertrouwd
De lezers van Slagerswereld.nl en Meat & Meal zullen veel vertrouwds terug vinden in Vleesmagazine en vanaf 4 januari ook op de website Vleesmagazine.nl. De samenvoeging maakt dat het nieuws en de informatiestromen voor de slager en vleesindustrie overzichtelijker worden. 

U krijgt dus méér in één vakblad: de vleesindustrie vindt de informatie over de ontwikkelingen in de ambachtelijke slagerij en de slagers krijgen informatie over de ontwikkelingen uit vleesindustrie. En beiden worden geïnformeerd over de trends in de consumentenmarkt.

Het eerste nummer van het nieuwe vakblad (nieuws en achtergronden van slachter tot slager!) is vrijdag 18 december uitgekomen. Abonnees van Slagerswereld.nl en Meat & Meal ontvangen het nummer automatisch thuis of op kantoor. 

Een gratis proefnummer aanvragen kan altijd.

E-mail
E-mails kunt u voorlopig blijven sturen aan slagerswereld@reedbusiness.nl. In het nieuwe jaar wordt het e-mailadres veranderd in vleesmagazine@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel