nieuws

Slagerstaarten in vitrine bij Dijkstra

Slagersnieuws

BUSSUM – Zonder eigen worstmakerij toch onderscheidend zijn. Het lukt de slagersbroers Jan en Roy Dijkstra. In hun vestigingen in Naarden en Bussum gaan taarten over de toonbank. Met vlees als basis. De ‘Royal Dinner Pie’ is er in verschillende varianten. Een uniek concept.

Slagerstaarten in vitrine bij Dijkstra
Roy (l) en Jan Dijkstra maken wekelijks een andere taartvariant.

BUSSUM – Zonder eigen worstmakerij toch onderscheidend zijn. Het lukt de slagersbroers Jan en Roy Dijkstra. In hun vestigingen in Naarden en Bussum gaan taarten over de toonbank. Met vlees als basis. De ‘Royal Dinner Pie’ is er in verschillende varianten. Een uniek concept. 

Een reportage over de slager en dit concept in Vleesmagazine van februari, dat dinsdag 21 februari verschijnt.
 

Reageer op dit artikel