nieuws

Slagersactie met film ‘Het Regent Gehaktballen

Slagersnieuws

RIJSWIJK – De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) houdt in samenwerking met Sony Pictures Releasing een actie rondom de film ‘Het Regent Gehaktballen’ .

Slagersactie met film ‘Het Regent Gehaktballen

RIJSWIJK – De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) houdt in samenwerking met Sony Pictures Releasing een actie rondom de film ‘Het Regent Gehaktballen’.

De animatiefilm ‘Het Regent Gehaktballen’ gaat op woensdag 17 februari in première in de Nederlandse bioscopen. De film voor jonge gezinnen met kinderen wordt vertoond in 69 bioscopen, waaronder 48 bioscopen in 3D, en is geïnspireerd op het gelijknamige kinderboek waarin de droom van kinderen werkelijkheid wordt. Ze hoeven niet meer het dagelijkse ‘saaie’ voedsel dat de ouders voorschrijven te consumeren, maar in het dorp waar ze wonen vallen gehaktballen en andere heerlijke producten uit de lucht.

Actiepakket

De KNS heeft voor deelnemende slagers een actiepakket met posters en kleurplaten ontwikkeld. Bij aankoop van 500 gram gehakt kan de slager een kleurplaat uitreiken aan de consument. ‘Kleurplaten worden vervolgens weer ingeleverd waardoor een herhalingsbezoek is gegarandeerd,’ stelt de KNS. De actie loopt van 14 tot en met 24 februari. Kleurplaten dienen voor 1 maart bij de slager ingeleverd worden.

Slagers die interesse hebben kunnen een mail sturen naar info@knsnet.nl. Informatie: afdeling PR & Communicatie op 070 3906365. Er zijn onder meer een Duingalow arrangement voor vier personen en gratis filmkaartjes te winnen.

Lees ook:
Vion komt met gezonde en duurzame gehaktbal (15 december 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over de KNS

 

 

Reageer op dit artikel