nieuws

Slagers verkopen dvd-box televisiehit

Slagersnieuws

BRUSSEL – De dvd-box van de tv-serie ‘Van vlees en bloed’ is te koop bij 263 Belgische slagers.

Slagers verkopen dvd-box televisiehit

BRUSSEL – De dvd-box van de tv-serie ‘Van vlees en bloed’ is te koop bij 263 Belgische slagers.

Van 16 oktober tot 26 oktober zullen 263 slagers de dvd-box van Van vlees en bloed aanbieden. De slagers mogen ermee doen wat ze willen. Ze mogen de dvd-box gratis weggeven, er gewoon de richtprijs van 44,90 euro voor vragen of er een actie rond doen. Zo verloot slager Erwin Mertens van De Kapblok uit Heverlee tien dvd-boxen met een fotowedstrijd, waarbij klanten zich laten fotograferen in zijn atelier, meldt Het Nieuwsblad.

Salami

De winnaars krijgen bij hun dvd-box honderd gram salami en twee koteletten. De salami verwijst naar de dagelijkse bestelling van buurman Herman in Van vlees en bloed, de twee koteletten waren voor slager André het teken om het bos in te duiken met de Nederlandse mevrouw Verspoor. ‘Mij is het niet om de verkoop van dvd’s te doen’, zegt slager Erwin Mertens. ‘Ik zit hier naast een videotheek: ik ga hen niet in de weg zitten. Ik verloot tien dvd-boxen en verkoop er dertig. Daar blijft het bij.’

Vanaf vrijdag 30 oktober is de dvd-box in de gewone winkels te koop.

Lees ook:

Serie over slagersfamilie goed bekeken

 
 

Reageer op dit artikel