nieuws

Slagers houden grote zomeractie met Zuiderzeemuseum

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Ruim tweehonderd slagers voeren deze zomer een smaakvolle actie in samenwerking met het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

RIJSWIJK – Ruim tweehonderd slagers voeren deze zomer een smaakvolle actie in samenwerking met het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Bij besteding van minimaal 10 euro bij één van de deelnemende slagers ontvangen consumenten een folder met een kortingsbon voor het museum.

Klanten van slagers krijgen met de bon twintig procent korting op de toegangprijs van het Zuiderzeemuseum. Voor alle leeftijden is er de receptenwedstrijd. Hiervoor moet het lekkerste recept worden beschreven. De winnaars krijgen een kookworkshop voor vier personen aangeboden. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd.

Bij inlevering van het wedstrijdformulier bij de slager krijgt de consument vier actieproducten voor de prijs van drie. Iedereen onder de 18 jaar die het wedstrijdformulier inlevert, krijgt een leuke sleutelhanger. De actie loopt  tot en met 25 oktober.

 

Reageer op dit artikel