nieuws

Slagers hebben baat bij voorhouden spiegel

Slagersnieuws

DOETINCHEM – U kunt zich nu inschrijven door de Slagerij van het Jaar. Deze competitie van Vleesmagazine is in de slagerswereld uitgegroeid tot een fenomeen. De competitie staat bekend als de meest prestigieuze titel in de slagersbranche.

Slagers hebben baat bij voorhouden spiegel

DOETINCHEM – U kunt zich nu inschrijven door de Slagerij van het Jaar. Deze competitie van Vleesmagazine is in de slagerswereld uitgegroeid tot een fenomeen. De competitie staat bekend als de meest prestigieuze titel in de slagersbranche.

De juryrapporten van de Slagerij van het Jaar zijn voor de deelnemers erg belangrijk, zo blijkt ieder jaar weer opnieuw. Slagers hebben baat bij deze spiegel die ze wordt voorgehouden. Er staan, in de opbouwende sfeer, altijd nuttige tips en aanbevelingen in. Het juryrapport stemt vaak tot nadenken. Van één slager is bijvoorbeeld bekend dat hij door de Slagerij van het Jaar veranderd is van accountant. In die zin is meedoen aan de Slagerij van het Jaar altijd winnen.

 

 

Reageer op dit artikel