nieuws

Slagers bij Nationaal Schoolontbijt in 2010?

Slagersnieuws

RIJSWIJK – De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) hoopt in 2010 de Nederlandse slager te mobiliseren een bijdrage te leveren aan Het Nationaal Schoolontbijt.

Slagers bij Nationaal Schoolontbijt in 2010?

RIJSWIJK – De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) hoopt in 2010 de Nederlandse slager te mobiliseren een bijdrage te leveren aan Het Nationaal Schoolontbijt.

Het Nationaal Schoolontbijt is het grootste ontbijtevenement van Nederland op initiatief van het Voorlichtingsbureau Brood. Het Nationaal Schoolontbijt verzorgde in 2009 een ontbijt voor maar liefst 2.500 scholen. Een ontbijt dat bestond uit brood, halvarine, fruitstroop, gekookte eieren, smeerkaas, melk en hagelslag en diverse ontbijtmaterialen zoals bordjes en servetten. Vorig jaar is het niet gelukt om vleeswaren aan dit pakket, geschikt voor 25 kinderen per groep, toe te voegen.

2.500 scholen
Om als slager mee te kunnen doen aan deze actie moeten de deelnemers een landelijke dekking kunnen bieden met eenzelfde product. Er zijn dan ook veel deelnemende slagers nodig om uiteindelijk alle 2.500 scholen te kunnen voorzien. De KNS hoopt dat een slager of vleeswarenleverancier zich geroepen voelt een bijdrage te leveren.

Indien men nog vragen heeft, kan contact worden opgenomen met Marian Lemsom, Hoofd PR & Communicatie van de KNS, m.lemsom@knsnet.nl of telefonisch 070 3906365. Meer informatie? Kijk op www.schoolontbijt.nl

Lees ook:
Start inschrijving Nationaal Schoolontbijt 2010 (24 februari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over de KNS

 

 

Reageer op dit artikel