nieuws

Slagerij Zeegers dertig jaar in Oss

Slagersnieuws

Op de Dag van de Arbeid, zaterdag 1 mei, was het dertig jaar geleden dat Slagerij Arie Zeegers de deuren opende in Oss.

Slagerij Zeegers dertig jaar in Oss

Op 1 mei 1980 opende Arie Zeegers een eigen slagerij aan de Wolfskooi in winkelcentrum Ussen, samen met zijn vrouw Leonie. ‘Toen wij begonnen, had Oss nog twintig slagerijen, nu nog drie. Veel mensen kopen hun vlees in de supermarkt, een slagerij moet zich dan kunnen onderscheiden. Wij willen geen kille slagerij zijn we noemen onze zaak dan ook De Lekkere Eetwinkel,’ aldus Zeegers in Dé Weekkrant.

Maaltijden

Slagerij Zeegers biedt meer dan alleen vleeswaren: complete maaltijden worden voorgeschoteld. Zo kan de klant dagelijks kiezen uit veertig tot vijftig verse gerechten voor in de magnetron. Bovendien biedt de slagerij dagelijks tussen 16.30 en 18.30 uur een warme kant-en-klare maaltijd aan. ‘Die maaltijden vallen in de smaak’, zegt Arie Zeegers. ‘Zowel werkende ouders als gepensioneerde senioren hebben de maaltijden ontdekt.’

Dat de kwaliteit buiten kijf staat, blijkt wel uit het feit dat Arie al meerdere nationale en internationale prijzen won tijdens vakwedstrijden. Zijn zoon Dennis staat inmiddels klaar om de onderneming over te nemen.

Lees ook:
Slager Van Selm 90 jaar (2 mei 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer jubilea

Reageer op dit artikel