nieuws

Slagerij Wapenaar op stap met zijn klanten

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – ‘Wij gaan met onze klanten op bezoek bij de biologische boerderij waar wij ons vlees van betrekken, zodat de mensen ook kunnen zien waar en op welke manier de dieren worden grootgebracht,’ vertelt slager Arno Wapenaar.

Slagerij Wapenaar op stap met zijn klanten

VLAARDINGEN – ‘Wij gaan met onze klanten op bezoek bij de biologische boerderij waar wij ons vlees van betrekken, zodat de mensen ook kunnen zien waar en op welke manier de dieren worden grootgebracht,’ vertelt slager Arno Wapenaar.

Naast de verkoop van Frans scharrel rund- en varkensvlees is Culinaire Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen per 1 februari 2008 Nederlands biologisch kalfsvlees in zijn winkel gaan verkopen. Het vlees is afkomstig van Eco Fields.
 
Stapje verder
Wapenaar: ‘Biologische producten zijn gelukkig “hot” in veel levensmiddelenwinkels. Meestal moet een folder of een andere verpakking de consument er op attenderen dat zij met een biologisch product te maken hebben. Wij willen met dit bezoek een stapje verder gaan. Op donderdag 3 april vertrekken we met een bus met 45 klanten vanuit Vlaardingen naar Eco Fields in Wekerom op de Veluwe. Daar krijgen onze klanten een rondleiding door het bedrijf en in een speciaal tot ontvangstruimte verbouwde schuur wordt voor een hapje en drankje gezorgd.
 
 

Reageer op dit artikel