nieuws

Slagerij Wapenaar laat biefstuk in winkel bakken

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – 28 koppels strijden op donderdag 18 en vrijdag 19 juni onder leiding van chefkok Ton Boer om de titel beste biefstukbakker van Vlaardingen. De organisatie is in handen van Culinaire Slagerij Wapenaar.

Slagerij Wapenaar laat biefstuk in winkel bakken

VLAARDINGEN – 28 koppels strijden op donderdag 18 en vrijdag 19 juni onder leiding van chefkok Ton Boer om de titel beste biefstukbakker van Vlaardingen. De organisatie is in handen van Culinaire Slagerij Wapenaar.

De koppels mogen in de winkel van Wapenaar laten zien wat hun perfecte bereiding van de biefstuk is. De klanten in de winkel kunnen alles live volgen en mogen vragen stellen over de bereiding en de kwaliteit van de biefstuk.
De koppels krijgen om de beurt een kwartier de tijd om de biefstuk te bereiden. Chefkok Ton Boer en meesterslager Arno Wapenaar beoordelen de bereide biefstuk op sappigheid, smaak en textuur. Per koppel wijzen zij vervolgens een winnaar aan. De winnaars gaan naar huis met een Tefalpan en een scharrelkogelbiefstuk van het Franse merk Limousin. 
 

Op 20 juni wordt de beste biefstukbakker aangewezen. Deze winnaar ontvangt een cheque voor een luxe diner voor twee personen en mag zich de beste biefstukbakker van Vlaardingen noemen.
 

Reageer op dit artikel