nieuws

Slagerij Van Schaik tijdelijk dicht na stankoverlast

Slagersnieuws

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Het was vanochtend even paniek bij slager René van Schaik in winkelcentrum De Reigerhof. Een bezoekster kleeg klachten, veroorzaakt door stankoverlast in de worstmakerij, en een deel van het winkelcentrum werd gesloten.

Slagerij Van Schaik tijdelijk dicht na stankoverlast

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL –  Het was vanochtend even paniek bij slager René van Schaik in winkelcentrum De Reigerhof. Een bezoekster kleeg klachten, veroorzaakt door stankoverlast in de worstmakerij, en een deel van het winkelcentrum werd gesloten.

Vanochtend heeft de slager een nieuwe grindvloer laten aanleggen in de worstmakerij. Een karwei van drie uur. René van Schaik had zijn medewerkers tijdelijk weggestuurd in verband met de te verwachten stankoverlast als gevolg van lijmgebruik. Desondanks kreeg een bezoekster van het winkelcentrum klachten. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis. Een aantal winkels is op last van de brandweer evenwel enige tijd gesloten en de ruimte van de slagerij is geventileerd.

Inmiddels zijn alle winkels in het winkelcentrum weer geopend. Speciaalslager René van Schaik gaat met de leverancier van de vloer in gesprek om zodoende collega’s te behoeden voor soortgelijke problemen in de toekomst. ‘Het lijmgebruik leidt tot een zware nagellaklucht, die werkelijk niet te harden is,’ aldus de slager. ‘Het is noodzakelijk om dit te communiceren met klanten en buren.’     
 

Reageer op dit artikel