nieuws

Slagerij van Doorn viert 10-jarig jubileum

Slagersnieuws

VEENENDAAL – Slagerij van Doorn viert deze maand haar 10-jarig jubileum. Hoewel de slagerij al meer dan 100 jaar een begrip is in Veenendaal, viert Gert Jan Beijer dit jaar zijn tiende verjaardag als eigenaar.

Slagerij van Doorn viert 10-jarig jubileum

VEENENDAAL – Slagerij van Doorn viert deze maand haar 10-jarig jubileum. Hoewel de slagerij al meer dan 100 jaar een begrip is in Veenendaal, viert Gert Jan Beijer dit jaar  zijn tiende verjaardag als eigenaar.

De geurige vleeskruiden vullen de winkel op de hoek van de Prins Bernhardlaan, waar je direct tegen een rijk gevulde vitrine loopt. Met de vleeswaren in de kast achter de verkoopsters, staat de slager in de hoek rollades te kruiden, rollen en binden. ‘De klanten kunnen zien hoe we het vlees verwerken en wanneer zij een stukje liever in blokjes hebben, snijden wij dit voor ze’, zegt de slager in de Veenendaalse krant.

‘Het rund- en varkensvlees is levend ingekocht bij Patrick van de Berg uit Dodewaard, waarvan wij precies weten hoe de dieren zijn behandeld en verzorgd. Na de slacht verwerken wij vervolgens in de slagerij het complete dier. Zelfs in onze worst gaat gewoon vers vlees en niet de restjes uit de vitrine. We staan ervoor dat onze klanten goede kwaliteit op tafel kunnen zetten, bij een feestje of bijvoorbeeld barbecue’, vertelt Gert Jan.

De slager viert het jubileum met vier aanbiedingen voor klanten. Zo heeft hij een combinatie van vier speklapjes met vier karbonades en 100 gram zeeuwsspek voor tien euro of een varkenshaas van 750 gram met een bakje champignon roomsaus voor tien euro.

Reageer op dit artikel