nieuws

Slagerij Van der Waal sluit deuren

Slagersnieuws

ROCKANJE – Volgende week sluiten Bram en Ank van der Waal een tijdperk af: de zaak die ze bijna een halve eeuw hebben gerund gaat dicht, schrijft RTV Rijnmond.

Slagerij Van der Waal sluit deuren

ROCKANJE – Volgende week sluiten Bram en Ank van der Waal een tijdperk af: de zaak die ze bijna een halve eeuw hebben gerund gaat dicht, schrijft RTV Rijnmond.

‘Geniet er nog een week van, want we gaan dicht’, meldt het bord voor de deur. ‘Na bijna vijftig jaar moet je eens aan iets anders denken’, zegt Ank. Een opvolger heeft het slagersechtpaar niet weten te vinden. ‘Heel jammer, maar niemand wil eraan beginnen.’

Eén van de troeven van de slagerij is de Rockanjese metworst. ‘Een droog worstje, ze worden heel veel verkocht voor bij een borreltje. Echt een succesnummer.’ Van der Waal won er zelfs prijzen mee. Voor de fans van de prijswinnende borrelworst heeft Van der Waal goed nieuws: een broer en schoonzus blijven het worstje maken in hun slagerij in Den Briel.
 

Reageer op dit artikel