nieuws

Slagerij Van der Poel wordt eetwinkel

Slagersnieuws

CASTRICUM – Keurslagerij Mark van der Poel in winkelcentrum Geesterduin ontwikkelt zich steeds meer tot een eetwinkel. Met dagverse maaltijden en grillproducten. Nieuw is de broodjescorner.

Slagerij Van der Poel wordt eetwinkel

CASTRICUM – Keurslagerij Mark van der Poel in winkelcentrum Geesterduin ontwikkelt zich steeds meer tot een eetwinkel. Met dagverse maaltijden en grillproducten. Nieuw is de broodjescorner.

Mark van der Poel heeft zijn winkel opnieuw ingericht. Er is nu een nieuwe broodjescorner waar vers belegde broodjes kunnen worden gekocht. Denk aan een pistoletje belegd met verse beenham, een broodje gezond of een broodje filet americain. Keurslager Van der Poel bakt de broodjes vers af, waarna ze voor het oog van de klant worden belegd met vleeswaren en salades. De klant ontvangt bij aankoop van elk belegd broodje een broodjesbonnetje. Wie tien bonnetjes heeft gespaard, kan deze inwisselen voor een gratis broodje naar keuze. Bovendien treft de klant in twee koekenpannen elke dag twee warme lunchgerechten aan, zoals gehaktballetjes of warme beenham, meldt het Nieuwsblad voor Castricum.
 

Naast de vernieuwde broodjescorner, introduceert Keurslager Mark van der Poel ook een nieuw maaltijdenconcept, Fresh & Quality Meals. Hiermee kan men zelf een complete maaltijd samenstellen voor een vaste prijs. De klant kiest voor een kleine (400 gram), medium (500 gram) of grote portie (700 gram) en maakt dan zijn keuze uit de verschillende maaltijdcomponenten. Elke klant kan hier iets naar zijn smaak tussen vinden. Van stamppotten tot diverse gebraden vleessoorten, groenten en aardappeltjes. De Chinese en Italiaanse maaltijden ontbreken niet.

 

Reageer op dit artikel