nieuws

Slagerij van Broekhuizen uitgebreid met streekproducten

Slagersnieuws

BALKBRUG – De winkel van John van Broekhuizen – Worstmakersgilde – is uitgebreid met een streekproducten afdeling. ‘Dit deel heeft de uitstraling van een ouderwetse plattelandswinkel. Er hangen hammen aan het plafond. Via nostalgische eiken gebinten is de ruimte verbonden met onze winkel.

BALKBRUG – De winkel van John van Broekhuizen – Worstmakersgilde – is uitgebreid met een streekproducten afdeling. ‘Dit deel heeft de uitstraling van een ouderwetse plattelandswinkel. Er hangen hammen aan het plafond. Via nostalgische eiken gebinten is de ruimte verbonden met onze winkel.

Via de streekproductenafdeling komen mensen nu onze slagerij binnen en via de slagerij gaan ze weer naar buiten. In- en uitgang zijn dus gescheiden.’

Producten
Producten die Van Broekhuizen verkoopt: boerenkaas, wijnen, honing, meelproducten van de molen waaronder broodmixen, cakemeel et cetera. Chutney en jam, eigen olijfolie, salamibolletjes op olijfolie en boerenijs. Van Broekhuizen: ‘We zijn er nog maar net mee gestart. Mensen proberen nu van alles uit. Het is natuurlijk wel even wennen maar ik ben tot nu toe tevreden over het resultaat.’

Winkelruimte
Het personeelsbestand van de slagerij is gelijk gebleven. De ruimte was voorheen woonkamer en later opslagruimte.
Van Broekhuizen had in Arnhem de delicatessenzaak Prego. Hiermee is hij gestopt.

Reageer op dit artikel