nieuws

Slagerij Traiteur Carlo op YouTube

Slagersnieuws

GENT (BE) – Slagerij Carlo werd opgestart in 1986 door zaakvoerder Carlo Meirlaen en zijn echtgenote. Na een jarenlange ervaring in de slagerij van zijn ouders, besloot Carlo om een eigen zaak te starten als slagerij-traiteur. Hij profileert zich met een filmpje op het wereldwijde web.

Slagerij Traiteur Carlo op YouTube

GENT (BE) – Slagerij Carlo werd in 1986 geopend door zaakvoerder Carlo Meirlaen en zijn echtgenote. Hij profileert zich als slager/traiteur met een filmpje op het wereldwijde web.

In 2002 werd de winkel volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Slager Carlo geeft op YouTube een inkijkje in de bedrijfsvoering. Te zien is onder meer een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren, vers vlees, gedroogde en gerookte vleeswaren, wild en gevogelte, bereide gerechten, panklare gerechten, salades, belegde broodjes  en geschenkartikelen. Ook laat Carlo, die gevestigd is aan de Sint Pieteraalstraat 40 in het Belgische Gent, zien hoe hij de dikbillen uitsnijdt.

Naar het filmpje

 

 

Reageer op dit artikel