nieuws

Slagerij Tol wordt Hofleverancier

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Slagerij Tol mag sinds zaterdag het predicaat Hofleverancier voeren.

Slagerij Tol wordt Hofleverancier
Feest bij de familie Tol, afgelopen zaterdag.

ROTTERDAM – Slagerij Tol mag sinds zaterdag het predicaat Hofleverancier voeren.

Jan Franssen, commissaris van de Koningin in de Provincie Zuid-Holland, heeft het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier uitgereikt aan Bas en Jan-Willem Tol. Slagerij Tol is al sinds 1910 gevestigd in de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg, een wijk in de Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. 

De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) heeft de aanvraag begeleid. ‘Wij hebben de aanvraag ingediend bij de gemeente Rotterdam om de toegevoegde waarde en het unieke ondernemerschap van Slagerij Tol te erkennen. Tol vervult een voortrekkersrol ten behoeve van collegae in de regio en in heel Nederland. De KNS is verheugd om een bijdrage te hebben kunnen leveren in de toekenning van het Predicaat om zo de voorbeeldfunctie van Slagerij Tol zichtbaar te maken,’ laat de organisatie in een persbericht weten.

Klik hier voor de bijzondere inrichting van de slagerij.

 

 

Reageer op dit artikel