nieuws

Slagerij Steltenpool Nijkerkse ondernemer van het jaar?

Slagersnieuws

HOEVELAKEN – Keurslagerij Marian en Gerard Steltenpool uit Hoevelaken is genomineerd voor de prijs ‘Ondernemer van het Jaar’ van de gemeente Nijkerk. Naast de slagerij zijn nog elf andere bedrijven in de running.

Slagerij Steltenpool Nijkerkse ondernemer van het jaar?

HOEVELAKEN – Keurslagerij Marian en Gerard Steltenpool uit Hoevelaken is genomineerd voor de prijs ‘Ondernemer van het Jaar’ van de gemeente Nijkerk. Naast de slagerij zijn nog elf andere bedrijven in de running.

De winnaar wordt op 21 april bekendgemaakt tijdens het Business Event van de gemeente Nijkerk in Hart van Holland. Tot dan zitten eigenaren Marian en Gerard Steltenpool nog in spanning.

In totaal zijn ruim 50 ondernemers uit de gemeente Nijkerk als kandidaat-Ondernemer van het Jaar aan de jury van het Business Event voorgedragen. ‘De uiteindelijke selectie is met veel zorg tot stand gekomen en de genomineerde ondernemers zijn eigenlijk allemaal al een beetje winnaar’, aldus de organisatie, die het Business Event Nijkerk een competitie zonder verliezers noemt.
De feestavond wordt gepresenteerd door Tineke Verburg.

 

Reageer op dit artikel