nieuws

Slagerij Pitlo sluit aan bij Uw Slager

Slagersnieuws

TIEL – Slagerij Pitlo in het centrum van Tiel heeft een metamorfose ondergaan. Enkele weken geleden is de slagerij op feestelijke wijze heropend als Pitlo, Uw Slager.

Slagerij Pitlo sluit aan bij Uw Slager

TIEL – Slagerij Pitlo in het centrum van Tiel heeft een metamorfose ondergaan. Enkele weken geleden is de slagerij op feestelijke wijze heropend als Pitlo, Uw Slager. Uw Slager is een initiatief van VWU Versgroep.

‘Door aan te sluiten bij de formule Uw Slager, kan nog meer vakkennis worden uitgewisseld met specialisten en collegaslagers. Dit resulteert voor de klant in meer specialiteiten en aantrekkelijke aanbiedingen,’  laat eigenaar Henry Emans Dé Weekkrant weten.
 

Ambachtelijk 

Zes jaar geleden nam Emans de slagerij samen met zijn vrouw Erica over onder de vertrouwde naam Pitlo. Daarvoor werkte hij al sinds zijn 16e in de zaak. De klant kan in de vernieuwde slagerij het extra gevarieerde assortiment van de vleesspecialist verwachten. In de eigen worstmakerij worden als vanouds ambachtelijke worstsoorten geproduceerd. Bovendien kan de klant in de vernieuwde slagerij terecht voor bijzondere buitenlandse vleeswaren en vlugklaar producten.

Henry en Erica hebben de eerste weken positieve reacties van klanten gekregen. De slagerij heeft nu een warme, professionele uitstraling met een overzichtelijke en uitgebreid assortiment.

Bekijk hier een advertentie van slager Pitlo

Lees ook:
Slager Heuver ruilt Keurslager in voor Uw Slager (8 januari 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over VWU Versgroep

Reageer op dit artikel