nieuws

Slagerij Outshoorn heropent in Nieuw-Vennep

Slagersnieuws

NIEUW-VENNEP – Slagerij Outshoorn opent woensdag 20 oktober opnieuw de deuren. Outshoorn komt weer op de vertrouwde locatie tegenover de Hema.

NIEUW-VENNEP – Slagerij Outshoorn opent woensdag 20 oktober opnieuw de deuren. Outshoorn komt weer op de vertrouwde locatie tegenover de Hema.

Remco Outshoorn heeft zijn zaak ingrijpend verbouwd. ‘Het kost eventjes tijd om de gewenst hoge kwaliteit weer te realiseren. Maar het gaat lukken. Als ambachtelijk slager ben je verplicht de best mogelijke producten en een gevarieerd assortiment aan vleeswaren aan te bieden,’ vertelt hij op WebRegio.nl

Slagerij Outshoorn heeft een reputatie van 40 jaar als slager in Nieuw-Vennep. Hoge kwaliteit en ambachtelijk bereide vleeswaren en producten zijn kenmerkend. Veel producten worden bereid in de slagerij, waaronder de eigen gemaakte worsten en kant en klaarmaaltijden. Daarnaast worden ook vele vleeswaren als bijvoorbeeld rosbief, ham, boterhammenworst, grillworst en vele andere producten zelf bereid. Eigengemaakte salades als eiersalade, vleessalade, beenhamsalade, filet americain en dergelijk zullen weer  vers in de toonbanken liggen.

Reageer op dit artikel