nieuws

Slagerij opereert in lege winkel

Slagersnieuws

UTRECHT – Hoewel de supermarkt Golff in de Utrechtse wijk Lombok vorige week zijn deuren heeft gesloten, blijft de in de markt gevestigde zelfstandige Slagerij van Maurik open.

Slagerij opereert in lege winkel

UTRECHT – Hoewel de supermarkt Golff in de Utrechtse wijk Lombok vorige week zijn deuren heeft gesloten, blijft de in de markt gevestigde zelfstandige Slagerij van Maurik  open.

Veel omwonenden zijn verbaasd over de sluiting van de winkel, maar blij dat de slager nog blijft. Het is een gekke situatie, erkent eigenaar Ad van Maurik : ‘Het lijkt wel een bouwput waar ik nu in zit. Ik was niet verbaasd door het sluiten van de supermarkt, maar het is allemaal wel heel snel gegaan opeens.’ Hoewel Van Maurik zeker weet niet te vertrekken, is het niet makkelijk. ‘De eerste week is de omzet met vijftig procent gedaald.’

Doortstart
De eigenaar hoopt dan ook op een snelle doorstart. Of dat gaat lukken is nog onduidelijk. ‘Er zijn onderhandelingen bezig. Misschien dat ik zelf met een supermarkt verder ga. Ik heb een openingsbod neergelegd.’ Eind deze week moet er meer duidelijkheid zijn.

Reageer op dit artikel