nieuws

Slagerij Mabrouk opent in Den Haag

Slagersnieuws

DEN HAAG – Sinds deze week is aan de Driebergenstraat een nieuwe Islamitische slagerij gevestigd. Eigenaar Mustafa zit al jaren in het slagersvak, zowel in Marokko als in Nederland.

Slagerij Mabrouk opent in Den Haag

DEN HAAG  – Sinds deze week is aan de Driebergenstraat een nieuwe Islamitische slagerij gevestigd. Eigenaar Mustafa zit al jaren in het slagersvak, zowel in Marokko als in Nederland.

Bij de Islamitische slagerij Mabrouk kan men terecht voor verschillende soorten vlees, zoals lams-, geiten-, kalfs-, runder-, en kippenvlees. ‘Al ons vlees is op rituele wijze, dus halal geslacht. Dit betekent eigenlijk alleen maar dat het dier volledig leeggebloed is, voordat het vlees verwerkt wordt. Alle bacteriën die in het bloed voorkomen, zijn er dan dus uit,’ aldus Mustafa in Zuidwestonline.nl.

Naast vlees worden er ook veel producten uit andere landen verkocht. Kousenband, Chinese tahoe, Turks brood en Surinaamse pepers bijvoorbeeld. Maar ook Hollandse bloemkolen en andijvie liggen bij Mabrouk in de vitrine. ‘Mijn winkel is klein, maar multicultureel. Iedereen is hier welkom, zowel Marokkanen als Nederlanders.’

Islamitische slagerij Mabrouk is gevestigd aan de Driebergenstraat 353. Geopend op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur, op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: 070-3294585 of 06-36167639.

 

Reageer op dit artikel