nieuws

Slagerij inzamelpunt offervlees (filmbeelden)

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Bij slagerij Serah Hela op de Bos en Lommerweg kunnen mensen offervlees brengen. Dat wordt ingezameld en gaat naar de voedselbank.

AMSTERDAM – Bij slagerij Serah Hela op de Bos en Lommerweg kunnen mensen offervlees brengen. Dat wordt ingezameld en gaat naar de voedselbank.

Sinds een paar jaar is er de ‘Actie offerfeest’ die zorgt dat het ingezamelde vlees ook bij de mensen komt die het nodig hebben. Een van de verzamelpunten is deze slagerij. Het is de bedoeling dat mensen bepaalde offers brengen en deze afstaan. Dat wordt ingezameld zodat daarna alles naar de worstfabriek kan. Die gaan in de pakketten van de voedselbank. Zondag was de laatste dag van het offerfeest. De Amsterdamse tv-zender AT5 nam een kijkje in slagerij en sprak de slager.
 

Naar de filmbeelden

 

Reageer op dit artikel