nieuws

Slagerij in Emmen dicht om rottend vlees

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Op bevel van de Voedsel en Waren Autoriteit, de politie en de gemeente Emmen is Slagerij Visser met onmiddellijke ingang gesloten. Tijdens een controle werd ruim 150 kilo rottend vlees aangetroffen.

SLAGERSWERELD – Op bevel van de Voedsel en Waren Autoriteit, de politie en de gemeente Emmen is Slagerij Visser met onmiddellijke ingang gesloten. Tijdens een controle werd ruim 150 kilo rottend vlees aangetroffen.

Een woordvoerder van de gemeente Emmen liet donderdag weten dat het ging om een zeer ernstige zaak waarbij het een wonder is dat er geen slachtoffers zijn gevallen. Al eerder was de slager bekeurd voor hetzelfde vergrijp. Eind vorig jaar klaagden buurtbewoners over stankoverlast waarna bij controle 300 kilo rottend vlees werd gevonden.
Nadat het pand was geruimd en schoongemaakt, mocht de slager toch opnieuw zijn zaak openen. Volgens de gemeentewoordvoerder krijgt de slager niet opnieuw de kans zijn bedrijf voort te zetten. (ANP)

Reageer op dit artikel