nieuws

Slagerij houdt designcontest

Slagersnieuws

TER AAR – Slagerij Beef & Steak en Fashionscene.nl organiseren een designcontest naar aanleiding van de meest beruchte jurk van 2010: de vleesjurk van Lady Gaga.

TER AAR – Slagerij Beef & Steak en Fashionscene.nl organiseren een designcontest naar aanleiding van de meest beruchte jurk van 2010: de vleesjurk van Lady Gaga.

Creatievelingen worden opgeroepen om een schets in te sturen van een zelf ontworpen vleesjurk. De winnende jurk zal rondwandelen tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Tot 21 januari hebben designers de tijd om hun schets in te sturen. Het beste ontwerp wordt geselecteerd door de mode redactie van Fashionscene.nl. Vervolgens zal de jurk in samenwerking met slagerij Beef&Steak door de designer worden uitgevoerd en worden gedragen tijdens de Amsterdam International Fashion Week.

Net als Slagerij Beef&Steak is Fashionscene.nl tegen de verspilling van vlees. Daarom zal er in de vleesjurk alleen afgekeurd vlees worden verwerkt. Daardoor krijgt het vlees alsnog een bestemming. Designers en fervente vleeseters kunnen hun ontwerp sturen naar info@fashionscene.nl. Samen met hun volledige naam, telefoonnummer, leeftijd en korte toelichting. Inzenden kan tot 21 januari.
 

Reageer op dit artikel