nieuws

Slagerij Hans Compeer klaar voor toekomst

Slagersnieuws

PAPENDRECHT – Meer ruimte, een open werkplaats en klaar voor de toekomst. Bij Slagerij Hans Compeer op winkelcentrum Wilgendonk werd vorige week een grote verbouwing afgerond.

PAPENDRECHT – Meer ruimte, een open werkplaats en klaar voor de toekomst. Bij Slagerij Hans Compeer op winkelcentrum Wilgendonk werd vorige week een grote verbouwing afgerond.

Nadat de winkel twee weken dicht was geweest werd het resultaat met trots gepresenteerd. ‘De eisen voor wat betreft hygiëne worden steeds strenger en daar voldoen we nu helemaal aan,’ aldus Compeer in de plaatselijke krant Klaroen. Qua ruimte is de winkel er aanzienlijk op vooruit gegaan. Wat opvalt is de gegolfde toonbank. ‘Het is de eerste milieuvriendelijke toonbank van Nederland, die 33 procent zuiniger is dan de laatste versie’, weet Compeer. ‘De vervelende paal in de winkel, waar ik me al zeventien jaar aan erger, is handig verwerkt in de toonbank. De paal heeft zelfs een functie gekregen doordat we er een televisie aan hebben gehangen. Op deze televisie tonen we reclame en recepten.’

Het enige dat niet is veranderd is de vertrouwde kwaliteit. ‘Die gaan we uitbreiden met het leveren van verse, kant-en-klare maaltijden.’

 

Reageer op dit artikel