nieuws

Slagerij Gebroeders Gosselink houdt proeverij

Slagersnieuws

LICHTENVOORDE – Slagerij Gebroeders Gosselink en Bakkerij Oude Wesselink houden op 19 september samen met een restauranthouder een proeverij. Consumenten kunnen streekproducten proeven van het Achterhoekse land.

LICHTENVOORDE – Slagerij Gebroeders Gosselink en Bakkerij Oude Wesselink houden op 19 september samen met een restauranthouder een proeverij. Consumenten kunnen streekproducten proeven van het Achterhoekse land.

Slagerij Gebroeders Gosselink, bakkerij Oude Wesselink en restaurant ’t Zwaantje laten in een live-cooking sfeer specifieke streekgerechten vers van het Achterhoekse land proeven. De tarwe is verbouwd in Lichtenvoorde, vermalen in Vragender en gebakken in Lichtenvoorde. Ook ’t Zwaantje en Slagerij Gebroeders Gosselink maken en presenteren producten van Achterhoekse bodem.

Op zondagmiddag 19 september van 14.00- 17.00 uur is iedereen die van lekker en eerlijk houdt uitgenodigd op het tarweveld aan de Europaweg (parallelweg N18) achter Texaco in Lichtenvoorde.
 

Reageer op dit artikel