nieuws

Slagerij familiebedrijf van het jaar

Slagersnieuws

HOORNAAR – Slagerij Bouter uit Hoornaar en Giessenburg is vrijdagavond winnaar geworden van de verkiezing Familiebedrijf van het Jaar.

Slagerij familiebedrijf van het jaar
Viona Bouter (m): 'We waren al uniek met onze rijdende winkelwagens en trots nu ook bekroond te zijn met de titel Familiebedrijf van het Jaar.'

HOORNAAR – Slagerij Bouter uit Hoornaar en Giessenburg is vrijdagavond winnaar geworden van de verkiezing Familiebedrijf van het Jaar.

Jan-Willem Bouter, de derde generatie van de Hoornaarse slagersfamilie, stal in de Evenementenhal in Gorinchem bij de uitreiking de show. Op de vraag van presentator Rick den Besten wat hij later wilde worden, antwoordde hij niet het verwachte ‘slager’, maar klonk glashard door de zaal: ‘Brandweerman!’, meldt de plaatselijke krant Het Kontakt.

De verkiezing ‘Familiebedrijf van het jaar’ is uitgeschreven door de Nederlandse Nieuwsblad Pers, de branchevereniging waarbij ook Het Kontakt is aangesloten. In de acht edities van de krant werden de afgelopen maanden in totaal zo’n zestig familiebedrijven geportretteerd.

Lees ook:
Groen lintje voor slager Nijkamp (4 juni 2010)
Slager Pieter de Haas volgt slager op (28 mei 2010)
Leersumse slager Van Dijk slacht zelf (25 mei 2010)
Slager Overdevest maakt zelf gelardeerde runderlever (20 mei 2010)
Slagerij Boeve in modern jasje (17 mei 2010)
Erwin Wilbers neemt slagerij over (6 mei 2010) 
Slagerij Zeegers dertig jaar in Oss (3 mei 2010) 

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over slagers
 

 

Reageer op dit artikel