nieuws

Slagerij Dirksen zestig jaar in Balkbrug

Slagersnieuws

BALKBRUG – Slagerij Dirksen viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Dat doet het bedrijf met consumentenacties gedurende het hele jaar. Grote feestelijkheden zijn aan de familie Dirksen niet besteed.

Slagerij Dirksen zestig jaar in Balkbrug

BALKBRUG – Slagerij Dirksen viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Dat doet het bedrijf met consumentenacties gedurende het hele jaar. Grote feestelijkheden zijn aan de familie Dirksen niet besteed.

‘Het past denk ik bij onze nuchterheid’, zeggen vader Hans en zoon Erik Dirksen over het komende jubileumjaar in de Dedemvaartse Courant. ‘Natuurlijk staan we er bij stil dat deze zaak in 1952 begon, maar dat doen we vooral met leuke acties zodat we onze klanten erbij kunnen betrekken.’

Het was maart 1952 toen Hendrik Dirksen vanuit Nijmegen kwam om in Balkbrug een slagerij over te nemen. In die tijd waren er nog vier slagers in het dorp en iedere slagerij had zijn eigen klantenkring. Inmiddels is de zaak in 2011 overgedaan aan Erik en staat de derde generatie voor de taak om de zaak goed draaiende te houden.

Reageer op dit artikel