nieuws

Slagerij De Hoeve: gratis Grolsch bier

Slagersnieuws

EIBERGEN – ‘In verband met het EK Voetbal ontvangen de klanten die een barbecuepakket voor minstens tien personen bij ons bestellen gratis een vijf liter fust Grolsch-bier,’ meldt medewerker Ewald Schurink van slagerij De Hoeve.

Slagerij De Hoeve: gratis Grolsch bier

EIBERGEN – ‘In verband met het EK Voetbal ontvangen de klanten die een barbecuepakket voor minstens tien personen bij ons bestellen gratis een vijf liter fust Grolsch-bier,’ meldt medewerker Ewald Schurink van slagerij De Hoeve.

Zo’n pakket is erg compleet: men ontvangt vijf soorten vlees (keus uit tien soorten), rauwkost, salade, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen. En dan is het gebruik van de barbecue gratis. Schurink: ‘We vragen alleen een kleine vergoeding voor het gas.’
 

Worstmakerij

Slagerij De Hoeve is een ambachtelijke slagerij; het vlees dat wordt verkocht is afkomstig van de eigen boerderij in Rekken. De varkens en runderen worden daar op een diervriendelijke manier gehouden en krijgen eerste klas voedsel. Op de boerderij worden diverse runderrassen gehouden zodat het beste ras voor het juiste vlees kan worden uitgezocht. Het bedrijf heeft ook een eigen ambachtelijke worstmakerij; naast onder meer leverworst en bloedworst worden daar ook verschillende soorten droge worst gemaakt.
 

De actie loopt tot en met 30 juni (zowel bestellen als afhalen in deze periode) en geldt tevens voor de vestiging in Haaksbergen. Ambachtelijke slagerij De Hoeve is gevestigd aan Laagte 1, telefoon: 0545-471394.

 

Reageer op dit artikel