nieuws

Slagerij Burggraaf hofleverancier

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Slager Henk Burggraaf (56) in Culemborg is hofleverancier. Hij ontving de oorkonde op 12 september van burgemeester R. van Schelven.

SLAGERSWERELD – Slager Henk Burggraaf (56) in Culemborg is hofleverancier. Hij ontving de oorkonde op 12 september van burgemeester R. van Schelven.

‘We zijn erg blij met de onderscheiding’, vertelt een trotse Henk Burggraaf. ‘Het is een bekroning op het werk en we zullen deze onderscheiding met waarde dragen.’ De voorbereidingen voor het honderdjarig bestaan van Slagerij Burggraaf, lid van het Worstmakersgilde, zijn al vroeg begonnen. ‘Burggraaf: ‘Natuurlijk heb je dan nog geen zekerheid of je wel hofleverancier wordt, maar dat doet niets af aan het feit dat je het jubileum wel goed moet voorbereiden. Mijn vrouw Nel begon al in januari met het samenstellen van een “smaakmakerstasje”. Ze heeft een stuk of tien leveranciers bereid gevonden om kosteloos producten ter beschikking te stellen. Daarnaast hebben we een boekje laten schrijven door plaatsgenoten over de historie van onze slagerij. Iedere klant die daarin geïnteresseerd is, krijgt het gratis.

Al met al denken we dat we onze klanten op deze manier goed bij de feestelijkheden kunnen betrekken. Niet alleen met gratis artikelen tijdens de feestweek, maar ook met een speciale bonnenactie waarmee ze kunnen sparen voor specialiteiten uit onze slagerij. Zo hopen we met ons jubileum en ons hofleverancierschap commercieel voordeel te behalen.’

Reageer op dit artikel