nieuws

Slager Witten houdt het voor gezien

Slagersnieuws

OOSTERBEEK – Na 44 jaar hard werken is het mooi geweest. Slager Frans Witten en zijn echtgenote Joke zijn zaterdag 4 oktober gestopt met de Vleescombinatie aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Het markante echtpaar is een begrip voor vele Oosterbekers.

Slager Witten houdt het voor gezien

OOSTERBEEK – Na 44 jaar hard werken is het mooi geweest. Slager Frans Witten en zijn echtgenote Joke zijn zaterdag 4 oktober gestopt met de Vleescombinatie aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Het markante echtpaar is een begrip voor vele Oosterbekers.

‘We hebben allebei een fiets gekocht, want je moet wel in beweging blijven, dat is belangrijk. En het lijkt ons ontzettend fijn om nu zelf eens te kunnen genieten van onze mooie omgeving’, vertelt het levendige stel op www.hoogenlaag.nl van Koninklijke BDU Uitgevers. De 58-jarige Frans Witten vertelt dat hij twee redenen heeft om te stoppen. ‘Ik heb altijd met veel plezier mijn vak uitgeoefend, maar na 44 jaar is het genoeg. Nu kan ik nog andere leuke dingen doen.’ Een tweede reden is zijn gezondheid. Een versleten enkel en een artrosekwaal maakten het steeds lastiger om zijn 75-urige werkweek te volbrengen. Joke Witten (59 jaar), die samen met hem de slagerij runt, is het met hem eens. ‘We hebben een juiste beslissing genomen. Al vinden veel klanten het enorm spijtig dat we ophouden. We krijgen bloemen, kaartjes en zelfs cadeau- en bioscoopbonnen van mensen. Dat verraste ons wel. Natuurlijk hebben we veel vaste klanten, maar dit overtreft al onze verwachtingen.’

Naar het artikel met foto.

 
 

Reageer op dit artikel