nieuws

Slager Wisker op de bres voor HFC Haarlem (filmbeelden)

Slagersnieuws

HAARLEM – Paardenslager Peter Wisker ondersteunt de noodlijdende voetbalclub HFC Haarlem.

Slager Wisker op de bres voor HFC Haarlem (filmbeelden)

HAARLEM – Paardenslager Peter Wisker ondersteunt de noodlijdende voetbalclub HFC Haarlem.

Van elke verkochte paardenworst doneert de slager 50 cent aan de eerstedivisionist die voor 1 december 300.000 euro moet betalen aan schuldeisers. De publieksacties in de stad, die gebundeld zijn onder de naam Hart voor Haarlem, hebben inmiddels meer dan 12.000 euro opgeleverd.

Is het geen trekken aan een dood paard? ‘Nee hoor, als iedereen iets bedenkt en zijn steentje bijdraagt, kunnen we een heel eind komen,’ zegt Wisker, die tijdens de Slavakto de Chris Keijzer Bokaal won voor de beste paardenworst van Nederland.

Naar de filmbeelden

Lees ook: Slagers over het geheim van rookworst (filmbeelden)

 

Reageer op dit artikel