nieuws

Slager Willenbrand krijgt nier van echtgenote

Slagersnieuws

GOUDA – Slager Ron Willenbrand in Gouda is een tijdje uit de roulatie geweest. Hij moest een niertransplantatie ondergaan. Wachten op een orgaan is geen sinecure. Maar voor de Goudse slager viel dat gelukkig mee. Uitgerekend zijn echtgenote Conny beschikte over het gewenste orgaan.

GOUDA – Slager Ron Willenbrand in Gouda is een tijdje uit de roulatie geweest. Hij moest een niertransplantatie ondergaan. Wachten op een orgaan is geen sinecure. Maar voor de Goudse slager viel dat gelukkig mee. Uitgerekend zijn echtgenote Conny beschikte over het gewenste orgaan.

En dus loopt Ron Willenbrand nu met de nier van Conny rond. Na jaren van ziekte heeft Conny Willenbrand uitkomst gebracht. Het ondernemerspaar maakt het na de medische ingreep nu goed. Voor een donortransplantatie is het van groot belang dat het orgaan van de gever op verschillende punten overeenkomt met het lichaam van de ontvanger. Is dat niet het geval, dan kan de transplantatie niet doorgaan.

Het echtpaar Willenbrand is lovend over haar personeel. In de tijd dat Ron en Conny aan het revalideren waren, heeft het team voortreffelijk de slagerij aan de Korte Groenendaal draaiende gehouden. Sinds begin maart zijn Willenbrand en zijn vrouw weer regelmatig in hun slagerij waar zij de klanten hartelijk verwelkomen. ‘We willen iedereen bedanken voor de aandacht, bloemen, honderden kaarten en attenties. De reacties van onze klanten waren hartverwarmend’, aldus Ron Willenbrand.

 

Reageer op dit artikel