nieuws

Slager Welling houdt Gooise Bal-competitie

Slagersnieuws

HUIZEN – Scharrelslager Michel Welling (foto) heeft een verkiezing om de beste Gooise gehaktbal georganiseerd.

Slager Welling houdt Gooise Bal-competitie

HUIZEN – Scharrelslager Michel Welling (foto) heeft een verkiezing om de beste Gooise gehaktbal georganiseerd.

Van de 43 door consumenten ingezonden Gooise gehaktballen maakte Percy Vermij uit Huizen de lekkerste. Hij won een vleescheque en de Gooise Bal-bokaal. De bal is het hele jaar te koop bij Slagerij Welling in Huizen. De ballen werden geproefd door een jury en beoordeeld op smaak, kleur, geur, uiterlijk en samenstelling.

De tweede prijs ging naar Vanessa Pas uit Huizen, haar ‘Bola’ was niet alleen zeer smakelijk maar ook het meest origineel waarbij gestampte Bugles als paneermeel gebruikt werden. De derde prijs is gewonnen door de ‘Hiep-bal’ door de heer S.J. de Hiep uit Hilversum.

Meer informatie: www.scharrelslagerij.com.

 

Reageer op dit artikel