nieuws

Slager Walter van Eijk opent in Voorschoten

Slagersnieuws

VOORSCHOTEN – Met de komst van slagerij Aad van Eijk heeft winkelcentrum Adegeest er een publiekstrekker bij. De andere zaken aan de Van Beethovenlaan in Voorschoten varen er wel bij.

Slager Walter van Eijk opent in Voorschoten

VOORSCHOTEN – Met de komst van slagerij Aad van Eijk heeft winkelcentrum Adegeest er een publiekstrekker bij. De andere zaken aan de Van Beethovenlaan in Voorschoten varen er wel bij.

Walter van Eijk runt de slagerij, waarvan zijn vader Aad de grondlegger is. Hij is ervan overtuigd dat het ruime assortiment en de uitstekende kwaliteit van de producten tot goede omzetten gaan leiden. ‘Mijn vader heeft altijd zijn koeien biologisch gemest en buiten laten lopen en dat proef je. In combinatie met zijn liefde voor het vak heeft dat eerste prijzen voor onze worst opgeleverd.’

Voordat het zover was moest er wel het een en ander gebeuren, meldt de plaatselijke krant van Voorschoten, het Witte Weekblad. Computerwinkel PC-Computing maakte plaats voor slager Van Eijk en verhuisde naar een andere plek. Groenteboer Jaap Vertelman is er content mee. ‘Wij hebben het nu razend druk en vinden de ontwikkeling heel positief. Een slager, bakker en een groenteboer zijn nu eenmaal van groot belang voor een winkelcentrum en er is nog genoeg koopkracht. Vergeet ook de bloemenman niet op de ene, en de visboer op de andere hoek. Die zijn ook verschrikkelijk belangrijk als publiekstrekker.’
 

Reageer op dit artikel