nieuws

Slager Vrielink wil tijdens verbouwing op zondag open

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Het winkelcentrum waarin Slager Henk Vrielink is gevestigd in Deventer gaat op de schop. Het winkelcentrum Flora in Colmschate wordt vernieuwd.

SLAGERSWERELD – Het winkelcentrum waarin Slager Henk Vrielink is gevestigd in Deventer gaat op de schop. Het winkelcentrum Flora in Colmschate wordt vernieuwd.

Er wordt al jaren gepraat over de verbouwing. Voor het project is drie jaar tijd uitgetrokken. ‘Tijdens de verbouwing moeten we gewoon door kunnen draaien. Drie jaar hinder is heel lang, aldus de slager in dagblad De Stentor. Hij vervolgt: ‘Misschien moeten we op zondag open, dan wordt er niet gewerkt en kan er ongestoord gewinkeld worden. Vrielink houdt als voorzitter van de ondernemersvereniging van het winkelcentrum de plannen nauwlettend in de gaten. Vooral parkeren is een heikel punt voor hem. ‘Gratis parkeren moet blijven. Dat is voor ons belangrijk’, terwijl de eigenaar van het complex – Rodamco – betaalt parkeren overweegt.

Reageer op dit artikel