nieuws

Slager voelt zich thuis bij Meat & Fresh Expo

Slagersnieuws

KORTRIJK – Meat & Fresh Expo 2009 verwacht 11.000 bezoekers uit de voedingsbranche. Met name voor slagers, traiteurs, versdetaillisten en versmanagers loont het om naar Kortrijk af te reizen laat de organisatie weten.

Slager voelt zich thuis bij Meat & Fresh Expo

KORTRIJK –  Meat & Fresh Expo 2009 verwacht 11.000 bezoekers uit de voedingsbranche. Met name voor slagers, traiteurs, versdetaillisten en versmanagers loont het om naar Kortrijk af te reizen laat de organisatie weten.

Meat & Fresh Expo 2009 vindt van zondag 22 tot en met woensdag 25 maart 2009 plaats in Kortrijk. 170 exposanten zorgen op de beursvloer doorlopend voor demonstraties van nieuwe producten en de nieuwste machines.

Op de eerste beursdag vinden de Eurobeef Vakwedstrijden plaats. Er worden 400 inzendingen verwacht. Aan deze internationale competitie kunnen Europese vakmensen meedingen. De producten worden voorgelegd aan een Belgische vak- en consumentenjury en zijn onderverdeeld in vier groepen: vleesbereidingen, gedroogde en/of gezouten vleesproducten, gekookte vleesproducten en bereide of ovenklare gerechten. Ook zijn er vakwedstrijden voor visspecialisten en grootkeukenkoks. Voor de derde keer vindt de Fresh Awards plaats, waarvan het thema voor 2009 is: ‘Creatieve, originele gerechten met streekproducten & vernieuwde streekgerechten.’ De bezoekers voor Meat & Fresh Expo kunnen zich digitaal registreren via www.meat-fresh.be. Meat & Fresh Expo te Kortrijk is enkel toegankelijk voor vakbezoekers.

 

Reageer op dit artikel