nieuws

Slager Visschedijk start culinair cateringbedrijf

Slagersnieuws

DELDEN – Deze week opent het cateringbedrijf Deldens Dis Catering haar deuren. Jan Visschedijk uit Delden (ook eigenaar van Keurslagerij Jan Visschedijk), is de eigenaar van dit nieuwe bedrijf.

Slager Visschedijk start culinair cateringbedrijf

DELDEN – Deze week opent het cateringbedrijf Deldens Dis Catering haar deuren. Jan Visschedijk uit Delden (ook eigenaar van Keurslagerij Jan Visschedijk), is de eigenaar van dit nieuwe bedrijf.

Vanaf het moment dat hij op de Slagersvakschool zat, verzorgde Jan Visschedijk de catering van feesten bij familie en vrienden. Na afronding van zijn opleiding begon hij een eigen slagerij.  Deze slagerij vierde begin dit jaar haar 15-jarige jubileum. Catering vormde ook binnen de slagerij een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Jan volgde diverse cursussen en langzamerhand werden de cateringwerkzaamheden zo veelomvattend dat het tijd werd voor een tweede bedrijf. Dat is het moment waarop Deldens Dis Catering ontstond.

Detail

Deldens Dis Catering is een bedrijf dat ambachtelijkheid en oog voor detail hoog in het vaandel heeft staan. De medewerkers van Deldens Dis geven bovendien kookworkshops en verhuren alles wat nodig is voor een goed feest. Het Deldense bedrijf richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Om de opening extra luister bij te zetten, heeft Deldens Dis Catering een actiecode op haar website ‘verstopt’. Ieder die onder vermelding van deze feestcode een bestelling plaatst, ontvangt bij zijn of haar bestelling een fles goede zomerwijn.

Daarnaast maakt men kans op een Kookworkshop Bijzonder Barbecueën voor 10 personen, ter waarde van € 400,00. Deze openingsactie loopt tot en met 31 mei 2008.

Reageer op dit artikel