nieuws

Slager vindt trouwring in maag van koe

Slagersnieuws

LEONGATHA – Drie jaar nadat hij verdwenen was, is in Australië een trouwring opnieuw opgedoken. En wel in een maag van een koe. Slager Duane Thomas uit Leongatha doet nu een oproep in de plaatselijke kranten om de rechtmatige eigenaar op te sporen.

Slager vindt trouwring in maag van koe

LEONGATHA – Drie jaar nadat hij verdwenen was, is in Australië een trouwring opnieuw opgedoken. En wel in een maag van een koe. Slager Duane Thomas uit Leongatha doet nu een oproep in de plaatselijke kranten om de rechtmatige eigenaar op te sporen.

Het merkwaardige verhaal begint in 2009 op de vakantieboerderij van Will en Sarah Jelbart in Lang Lang, schrijft het AD. Een van hun gasten had pech toen hij het kalfje Yogi aaide. Het dier zoog de trouwring van z’n vinger en heeft ‘m ingeslikt.

Nu, drie jaar later, is Yogi geslacht door slager Duane Thomas. Die vond de gouden trouwring in een van de magen van het dier. Volgens de slager was de ring nog in goede staat, maar was de inscriptie niet meer goed te lezen.

Reageer op dit artikel