nieuws

Slager verkracht stiefdochter 248 keer

Slagersnieuws

ELLWANGEN – Een 40-jarige slager uit Aalen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is woensdag tot negen jaar en acht maanden cel veroordeeld wegens 248-voudige verkrachting. Hij begon zijn stiefdochter in 2003 seksueel te misbruiken, toen zij elf jaar oud was.

ELLWANGEN –  Een 40-jarige slager uit Aalen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is woensdag tot negen jaar en acht maanden cel veroordeeld wegens 248-voudige verkrachting. Hij begon zijn stiefdochter in 2003 seksueel te misbruiken, toen zij elf jaar oud was.

Jarenlang werd het meisje twee à drie keer per week verkracht. De slager dreigde het kind te vermoorden als zij iemand van de verkrachtingen zou vertellen. De moeder was wel op de hoogte, maar zweeg uit angst.
De officier van justitie had elf jaar cel geëist. ‘U heeft haar kindertijd gestolen’, aldus de juriste.

 

Reageer op dit artikel