nieuws

Slager Veenkamp blij met nieuwe winkel

Slagersnieuws

BEILEN – Het ziet er prachtig uit, de vernieuwde slagerij Veenkamp aan de Ettenstraat in Beilen. Na drie weken dicht te zijn geweest, kon vandaag de nieuwe winkel eindelijk open.

BEILEN – Het ziet er prachtig uit, de vernieuwde slagerij Veenkamp aan de Ettenstraat in Beilen. Na drie weken dicht te zijn geweest, kon vandaag de nieuwe winkel eindelijk open.

De zaak oogt groot, ruim en overzichtelijk. Het grote vleeswarenmeubel springt bij binnenkomst meteen in het oog. ‘Het oude pand wordt gesloopt en het was ook niet meer van deze tijd’, zo vertelt eigenaar Peter Veenkamp in De Krant van Midden Drenthe. ‘Het voldeed niet meer aan de eisen van de Keuringsdienst van Waren.’

Veenkamp, die in 2006 de slagerij aan de Brinkstraat overnam, is blij met deze plek. Hoewel hij nu niet meer in de drukte van het winkelend publiek zit, heeft hij er vertrouwen in dat de klanten hem weten te vinden.

Klik hier voor het hele artikel

Reageer op dit artikel