nieuws

Slager van Thijs Kroezen ondersteunt Alpe d’Huzes

Slagersnieuws

BREDA – Ook Thijs Kroezen heeft de weg naar de Alpe d’Huzesburgers gevonden. Zijn eigen slager, Keurslager Pieter Kroese uit Breda, neemt deel aan de landelijke hamburgeractie om geld in te zamelen voor het KWF.

Slager van Thijs Kroezen ondersteunt Alpe d’Huzes

BREDA – Ook Thijs Kroezen heeft de weg naar de Alpe d’Huzesburgers gevonden. Zijn eigen slager, Keurslager Pieter Kroese uit Breda, neemt deel aan de landelijke hamburgeractie om geld in te zamelen voor het KWF.

De actie is een initiatief van Thijs Kroezen (18) en Meesterslager Arno Wapenaar. Thijs is de zoon van de bestuurder van de Vereniging Nederlandse Meesterslagers, Ronald Kroezen, en heeft al twee keer kanker overwonnen. Om iets terug te doen voor alle andere patiënten en het onderzoek naar kanker te steunen fietst hij mee met de Alpe d’HuZes.

Slager Boon

Landelijk wordt positief gereageerd op de actie, waarbij bij aankoop van vier Alpe d’HuZesburgers voor €5,00 er €2,00 in een speciale collectebus op de toonbank wordt gedeponeerd. Slager Willem Boon uit Hendrik-Ido-Ambacht laat weten dat niet alleen de hamburgers verkocht worden, maar mensen ook spontaan kleingeld als donatie geven.

Slager Van Roessel

Slagerij Van Roessel in Waalwijk heeft het publicitair regionaal zo voor elkaar gekregen dat Thijs een live interview op de radio heeft gekregen. ‘Ook de twitterberichten en de re-tweets passeren regelmatig via de moderne media. Daarin laten slagers weten mee te doen aan de actie. Mede-grondlegger van de actie, Arno Wapenaar uit Vlaardingen, hoopt dat het weer de komende dagen zal omslaan naar barbecuetemperaturen. Dat zal de verkoop van de speciale hamburgers een extra impuls geven’, laat Ronald Kroezen weten.

De Alpe d’HuZesburgeractie loopt nog tot zaterdag 26 mei en deelname is ook tussentijds nog gewoon mogelijk. Via www.slagersactie.nl, bij de grossiers of rechtstreeks bij Verstegen kunnen slagers de speciale hamburgermixen bestellen en zijn er diverse promotiematerialen te downloaden of uit te printen. De consument wordt onder meer via www.actiethijs.nl op de hoogte gehouden van de deelnemende slagers en het doel. Deze site wordt steeds bijgewerkt.

Lees ook:

Thijs’ hamburgeractie tegen kanker succesvol (1 mei 2012)

Landelijke hamburgeractie voor KWF Kankerbestrijding (30 maart 2012)

 

Reageer op dit artikel