nieuws

Slager van Strien niet op een lijn met Vestia

Slagersnieuws

MAASDIJK – Er zit schot in de vernieuwing van het Maasdijkse centrum. Alleen is nog niet duidelijk wanneer woningcorporatie Vestia met de reconstructie van het Prinses Marianneplein kan beginnen. ‘Dat is afhankelijk van een mogelijke verwerving van het pand van slagerij Van Strien,’ verklaart directeur Tinka van Rood.

Slager van Strien niet op een lijn met Vestia

MAASDIJK – Er zit schot in de vernieuwing van het Maasdijkse centrum. Alleen is nog niet duidelijk wanneer woningcorporatie Vestia met de reconstructie van het Prinses Marianneplein kan beginnen. ‘Dat is afhankelijk van een mogelijke verwerving van het pand van slagerij Van Strien,’ verklaart directeur Tinka van Rood.

Slager Jan van Straten, eigenaar van slagerij Van Strien, geeft aan dat hij niet op een lijn kan komen met Vestia. Volgens hem blijkt nergens uit dat de woningcorporatie zijn pand graag wil hebben. ‘Wij moeten verder in een ander pand, maar kunnen niets terugkopen met het bod dat Vestia heeft gedaan,’ verklaart de slager in het Algemeen Dagblad. ‘Ze hebben wel een optie op een andere ruimte genomen voor ons, maar dat bepalen we liever zelf. En eigenlijk willen wij hier helemaal niet weg, dus daar moet wel wat tegenover staan.’

Slagerij Van Strien gaat gewoon beginnen met het opknappen van het pand aan het Marianneplein. ‘Wij gaan er vanuit dat we hier blijven zitten.’

 

Reageer op dit artikel