nieuws

Slager Van Kruistum legt accent op ambachtelijk

Slagersnieuws

HARSKAMP – Na 36 jaar met veel plezie in zijn slagerij te hebben gewerkt, gaf Huib Kranenburg op 3 maart het slagersmes door aan dorpsgenoot en voormalig medewerker Berry van Kruistum (foto).

Slager Van Kruistum legt accent op ambachtelijk

HARSKAMP –  Na 36 jaar met veel plezie in zijn slagerij te hebben gewerkt, gaf Huib Kranenburg op 3 maart het slagersmes door aan dorpsgenoot en voormalig medewerker Berry van Kruistum (foto).

Berry van Kruistum leerde in de jaren negentig de fijne kneepjes van het slagersvak bij Kranenburg. In 2005 startte hij Catering Service B & G. ‘Het volledig verzorgen van feesten, partijen, verjaardagen, jubilea en openingen was op dat moment een gat in de markt in Harskamp,’ laat Van Kruistum Ede Stad weten. ‘De overname van de slagerij van m’n voormalige werkgever sluit perfect aan op de cateringservice en biedt volop toekomstperspectief.’

Van Kruistum gaat het accent leggen op ambachtelijk en gemak. ‘Voor het rundvlees schakelen we over op puur Hollands dikbilvlees en het toonbankassortiment wordt uitgebreid met gemaksproducten als kant-en-klare maaltijden, grillproducten en een uitgebreid assortiment tapas en dagverse salades. Dit alles voor een betaalbare prijs en met maximale service.’

Slagerij Kranenburg is gevestigd aan de Dorpsstraat 55 in Harskamp, tel 0318-456237. www.BenGcatering.nl
 

Reageer op dit artikel